< Grįžti atgal

Miltinis mišinys prancūziško stiliaus lietiniams

Prancūziško stiliaus lietiniai

Įdarų įvairovė

Jie gali būti patiekti kaip pagrindinis patiekalas ar kaip desertas, priklausomai nuo įdaro. Su kumpiu ir sūriu, su rikota sūriu ir rūkyta lašiša, su plakta grietinėle ir vaisiais ar šokoladiniu kremu. Rinkis savo mėgstamiausią!

Mažai kalorijų

Lietiniuose be papildomų priedų yra mažiau kalorijų negu įprastuose blynuose.

Skirtingas ir įdomus pateikimas

Eksperimentuokite ne tik su įdaru, bet ir įvairiais patiekimo būdais. Lietinius galima patiekti susuktus į ritinį, sulankstytus į „voką“ , ar kitą formą. Lietinius galite pateikti sulankstytus bent 5 skirtingais būdais!

Įsigyti galite