Lietiniai blynai

Ingredientai

1 „City Taste“ miltinis mišinys prancūziško stiliaus lietiniams blynams

800 ml drungo vandens

Mėgstama uogienė, medus arba jogurtas pagardinimui arba sūrio, kumpio, grybų, varškės, obuolių ar kitų vaisių įdaras

Gaminame

Gaminame

Supilkite mišinį į dubenį. Maišant įpilkite 800 - 900 ml drungno vandens.

Maišykite tol, kol susidarys vientisa, be gumulėlių tešla. Leiskite tešlai pasibrandinti 5 - 10 min.

Į įkaitintą, riebalais pateptą keptuvę įpilkite vieną samtelį tešlos ir tolygiai paskirstykite. Lietinius kepktie iš abiejų pusių (blynelius vartykite mentele).

Iškeptus lietinius patiekite su mėgstamais pagardais arba įdaru.

Geriausi receptai
iš viso pasaulio

Daugiau receptų