Pica

Ingredientai

1 „City Taste“ miltinis mišinys itališko stiliaus picai

235 ml vandens

50 ml aliejaus

3 v. š. alyvuogių aliejaus

3 kamuoliukai buratos arba mocarelos

3 šaukštai tarkuotojo kietojo sūrio

200 g vyšninių ar slyvinių pomidorų

9 griežinėliai parmos kumpio

90 g alyvuogių

saujelės bazilikų

Gaminame

Gaminame

Supikite mišinį į dubenį. Įpilkite šilto vandens ir aliejaus.

Minkikyte tešlą tol, kol ji nelips prie rankų.

Suformuokite kamuolį ir kildinkite 30 minučių šiltoje vietoje.

Ant miltais pabarstyto paviršiaus suformuokite apvalų ar keturkampį lakštą ir dėkite į kepimo skardą. Ant picos pado užtepkite pomidorų padažą, sudėkite parmos kumpį, mocarelą arba buratą, pagardinkite alyvuogėmis ir smulkintais pomidorais, užberkite tarkuoto kietojo sūrio ir užpilkite alyvuogių aliejaus.

Picą kepkite 20 minučių iki 200 - 220°C įkaitintoje orkaitėje.

Iškeptą picą pagardinkite bazilikų lapeliais.

Skanaus!

Geriausi receptai
iš viso pasaulio

Daugiau receptų